manusia awesome

Friday, May 11, 2012

Memori 67


Masa kecil dulu aku sering dimarah mama kerana sering mengenyit-ngenyitkan mata. Ianya memang sesuatu yang pelik kerana perbuatan itu akan berterusan.

Jika aku mula mengenyitkan mata kiri aku akan rasa tidak puas hati jika mata kanan tidak dikenyitkan. Dengan segera aku akan mengenyitkan kanan pula. Ok sekarang perasaan tidak puas hati itu datang lagi bila mata kiri pula rasa seperti perlu dikenyitkan dan begitulah seterusnya. Ya, ianya memang sesuatu yang pelik dan memelikkan. Agak lama juga aku melakukan aktiviti yang aku sendiri tidak faham mengapa ianya terjadi. Lama kelamaan aku berjaya membuang tabiat pelik ini bila mama telah marah aku dengan bertubi tubi. Alhamdulillah. Terima kasih mama.

Jika hingga besar aku masih berperangai begitu sudah pasti aku akan dicop mata keranjang oleh wanita seluruh dunia.

1 comment:

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA