manusia awesome

Thursday, January 26, 2012

Memori 63


Masa kecil dulu aku suka bercakap di depan kipas yang sedang berputar laju kerana ia akan menukarkan tone suara kita kepada satu tone suara yang cool. Bila bercakap adalah dialog dialog spontan yang konon kononnya best keluar dari mulut aku yang berbibir tebal itu.

Anda boleh cuba aktiviti ini untuk mengisi masa lapang. Tapi janganlah bercakap terlalu dekat takut bibir anda akan terkena kipas yang berputar laju itu. Pasti tidak seronok perasaannya jika terkena.  Selamat mencuba dan selamat beramal.

3 comments:

shaf said...

sy suka nyanyi dpn kipas! konon auto-tune. hehe

Bophairy said...

hehe.. cool cik shaf

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA