manusia awesome

Tuesday, December 11, 2012

Masa Kecil Dulu (versi komik panjang)

           Masa kecil dulu aku bercita cita hendak jadi pelukis komik. Alhamdulillah cita cita aku itu tercapai. Ini adalah komik Masa Kecil Dulu yang aku lukis semasa menyertai cabaran 24 HOUR COMIS DAY 2012.
Aku cuba gabung gabungkan beberapa entry blog ini untuk dijadikan komik. Komik ini mengisahkah aktiviti aku masa kecil dulu. Apa yang aku buat dari bangun tidur hinggalah tidur semula. Semoga terhibur. Assalamualaikum
 
 



















16 comments:

razzwey said...

woahhhhh.... ini sangat ohsem abam bop!!!! respek gile....

hime s said...

nice :)

Syed Alwi said...

Huhuhu...rase cm nk patah balik masa kecik2 je bile baca komik ko ni bop...mmg hmpir semua yg ko buat aku prnh buat jgk dlu... :') ookkkk......sebak japp.....

Bitt (doubeIS) said...

alaaa...tak sabar nak tunggu zaman remaja pulak! ;)

pst, gilerr kecik word dlm notifications ni bob...tua dah i ni...

Isha Nur Shisha said...

best la ! :)

HaffizeRamli said...

bro, bukukan semua entry blog ko.. jadikan die mcm diary of the wimpy kid.. mmg smart bro.. siyes..

nazha anua said...

sama dengan aku lah..hehe

amni said...

Hahahaahaha... mmg komik yg menceriakan! Men ninja, men susun kusyen, men kipas, men esbok. Nasi kepal lauk kicap n kembong goreng plg lejen!! Cayalah!

[n a j e e b] said...

tang baca subtitle tu suspen plak.. wakakakaka..

bestnyaaaa zaman2 ni.. :')

Pert Doherty said...

Sama sama sama sama.. hohoi..

notorious_kill-joy said...

yeayyyy~~~~ tp aku dulu rendam roti lam milo.

Anonymous said...

5.30 ptg slalu ada citer katun kat tv..

3 lalat said...

Salam .Hee sangat berbakat melukis. blog pun sudah lamat tidak berupdate.

jony said...

jadi ingat waktu kecil,,

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Mior Qhairul said...

Salam, komik ni best , mintak izin nak buat komik ni untuk reseacrh fyp saya ! kalau ada apa2 email saya qh4irul@gmail.com