manusia awesome

Saturday, August 11, 2012

Memori 76


Masa kecil dulu kalau berpuasa memang badan jadi sangat penat dan super malas. Lebih lebih lagi bila sudah petang petang sedikit. Rasa seperti tiada tenaga langsung. Mahu bergerak kemana mana pun berfikir banyak kali.

Jika aku mahu bergerak dari satu tempat ke tempat lain yang jaraknya tidak beberapa jauh, contohnya jika mahu menukar siaran tv (dulu tiada remote control) aku hanya akan bergolek golek di lantai. Begitu sekali tahap malasnya. Unta padang pasir pun tidak malas macam aku..

5 comments:

razzwey said...

Hahahaa... Aku slalu buat ni, golek2 dari sofa ke meja untuk amik remote, majalah, surat khabar, kadang2 golek2 terus tertidur di lantai... Hahaha...

Bophairy said...

peh! part tetido yg tak tahan tu..haha

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

masa kecik dulu time pose msti p bukak peti ais.. kasi sejuk bdn

jejari kucing said...

masa kecil dulu suka bergerak macam ulat beluncas hihih

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA